Update 18/05/2020: vanaf vandaag kunnen gesprekken in persoon ook opnieuw doorgaan. De nodige maatregelen worden getroffen om dit op een veilige manier te kunnen.

Gesprekken via beeldbellen (online) blijven ook beschikbaar! Voor wie er niet mee bekend is maar liever op deze manier begeleiding krijgt, volgt hier een woordje uitleg.

Het is niet helemaal hetzelfde als face to face gesprekken maar ook niet noodzakelijk minderwaardig. Er kunnen allerlei reden zijn waarom sessies in de praktijkruimte niet haalbaar zijn. Online gesprekken zijn een heel waardevolle optie. Ook via beeldbellen komen échte gesprekken tot stand. (Ik heb al meerdere begeleidingen via deze manier gedaan). De voorwaarde hiervoor is dat je ergens kan zitten waar je weinig of niet gestoord wordt. Je hoeft ook geen technische kennis te hebben. Ik stuur je een link (via zoom) als je die opent kom je direct in het gesprek terecht.

De betaling gebeurt achteraf via factuur.

De keuze is volledig aan jou. Moesten we merken dat het beeldbellen om de een of andere reden toch beperkingen legt op de vooruitgang van jouw proces brengen we dit eerlijk ter sprake.

Contacteer me gerust met verdere vragen.

error: Content is protected !!