Coaching & Psychologische begeleiding

Heb je twijfels of vragen omtrent burn-out, bore-out, hoogbegaafdheid of hooggevoeligheid, dan zoeken we het samen uit.

Door middel van coaching en psychologische begeleiding zoeken we een weg in de moeilijkheden waar jij op botst. Er is hierbij aandacht voor alle capaciteiten en alle moeilijkheden. Jouw verhaal staat centraal! Dit verschilt per individu. We trachten samen om een gezond en voldoening gevend evenwicht te vinden. Het is in eerste instantie de bedoeling dat jij je goed in je vel kan voelen met wie jij bent én in jouw leven! Er is aandacht voor de moeilijkheden en/of problemen die jij ervaart. We zoeken uit wat je hierbij nodig hebt en hoe daar te geraken. We werken samen om waar nodig vaardigheden te ontwikkelen of te versterken.

Zowel het intrapersoonlijke als het interpersoonlijke krijgen aandacht tijdens het coachingsproces. De nadruk kan verschillen en verschuiven doorheen tijd.

Als psycholoog bekijk ik de mens vanuit een holistisch kader. Dit wilt zeggen dat ik de mens als een geheel bekijken, met alle mogelijke persoonlijke aspecten en omgevingsaspecten. Tijdens de begeleiding heb ik constant oog voor zich afspelende psychologische processen. Het coachen/psychologisch begeleiden, gebeurt op maat van de persoon. Er is aandacht voor de juiste balans voor jou met wie jij bent! De doelstelling is uiteraard om jou vooruit te helpen!  

Voor meer informatie of vragen, kan je me vrijblijvend contacteren.

error: Content is protected !!